ACTIVITATS INFANTILS HOMOLOGADES

Activitats infantils homologades header

Activitats infantils homologades

Comencen  les activitats extraescolars homologades a IEM Espai de Mar … esteu preparats per activitats tan emocionants com aquestes?

  • Dilluns: Ioga infantil de 17:30 a 18:30
  • Dimarts: Paddle surf de 17:30 a 18:30
  • Dimecres: Surf de 18:00 a 19:00
  • Dijous: Dansa Jazz de 17:30 a 18:30
  • Divendres: Skate de 18:00 a 19:00
  • Dissabte: Paddle surf de 10:00 a 11:00 i surf de 12:00 a 13:00

“Avui he fet surf mama! Quina passada!”

Aquest es un dels molts comentaris que diuen els més petits quan proven el surf o el paddle surf. Tots veiem per la televisió les típiques imatges de surfistes en platges espectaculars gaudint de les onades però… i perquè no fer-ho nosaltres?

És un esport divertit, atrevit, diferent al que fan la gran majoria, i el més important, els hi encanta als més joves de la casa. Amb l’ajuda dels nostres monitors, titulats per la Federación Española de Surf, i títols oficials de ioga i dansa, i amb anys d’experiència ensenyant activitats a petits i grans, si has nascut entre el 2004 i el 2010 pots aprendre tot allò necessari per endinsar-te i millorar en aquest meravellós esport.

A IEM Espai de Mar oferim la possibilitat de fer moltes activitats cada dia de la setmana i per una quantitat de 40€/mes podran fer 1 sessió a la setmana en un dels dies citats, i per 63€ podran fer les dues classes a la setmana. Si no es pot fer de manera mensual, tenim la possibilitat de fer-ho de manera puntual per 12€/sessió.

Ara que comença l’època d’escoles, no dubteu en provar les nostres activitats extraescolars, no us deixarà indiferents!

Leave A Comment

Darreres Noticies

 

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament