T’informem que hem adaptat la nostra política de privacitat a la nova normativa Europea de Protecció de Dades. Aquesta nova Política serà aplicable a partir del proper 25 de maig.

¿Per què et demanem el teu consentiment?

Perquè puguem informar-te sobre els nostres productes i novetats.

Per poder elaborar un perfil comercial, amb base a la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades amb base a aquest perfil.

Informació básica sobre Protecció de Dades:

Responsable: CLUB LLEURESPORT

Finalitat: Prestació de servei i enviament de comunicacions comercials. Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat.

Terminis des de Conservació: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la destrucció total dels mateixos.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en lopd@lleuresport.cat així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control (agpd.es). Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat.

Photostream

 
SSL is required

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament
1º Open Surf Barcelona