ACTIVITATS INFANTILS HOMOLOGADES

Activitats infantils homologades cabecera

Activitats infantils homologades.

Seguim amb les activitats extraescolars homologades a IEM Espai de Mar … encara no us heu animat?

  • Dilluns: Ioga infantil de 17:30 a 18:30
  • Dimarts: Paddle surf de 17:30 a 18:30
  • Dimecres: Surf de 18:00 a 19:00
  • Dijous: Dansa Jazz de 17:30 a 18:30
  • Divendres: Skate de 18:00 a 19:00
  • Dissabte: Paddle surf de 10:00 a 11:00 i surf de 10:00 a 13:00 (3 grups segons edat i nivell)

Activitats infantils variades i divertides!!

Tenim dos esports estrella amb molts nens i nenes gaudint cada setmana, inclús hem ampliat grups perquè tenim molts petits demanant-nos si us plau poder fer surf i paddle surf!!! Nosaltres encantats de poder dir que si a tothom, i també et volem dir “SI!” a tu J.

De la mà dels nostres monitors, tots amb titulació oficial dels esports respectius, podràs aprendre tot allò necessari per passar-ho genial fent esport, ja sigui començant de zero o seguint progressant en la teva tècnica i pràctica.

I si l’aigua no t’agrada massa no passa res! Tenim més activitats!! Ioga, ball, skate… fuig de les activitats més tradicionals i descobreix quelcom diferent, prova-ho i segur t’encantarà!

A IEM Espai de Mar oferim la possibilitat de fer moltes activitats cada dia de la setmana i per una quantitat de 40€/mes podràs fer 1 sessió a la setmana en un dels dies citats, i per 63€ podràs fer les dues classes a la setmana. Si no es pot fer de manera mensual, tenim la possibilitat de fer-ho de manera puntual per 12€/sessió.

Ara que s’apropa l’entrada a un nou any, amb noves il·lusions i nous reptes, no dubteu en provar les nostres activitats extraescolars, no us deixarà indiferents! Contacta a espaidemar@lleuresport.cat o el telèfon 93 221 49 89 i dona el pas!

Leave A Comment

Darreres Noticies

 

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament