AIGÜES OBERTES A BARCELONA

Aigües obertes a Barcelona cabecera

Aigües obertes a Barcelona.

Nedar al mar és un dels exercicis que més ens acosten a la natura. De fet, les persones que ho fan tenen sovint la sensació de fondre’s amb l’aigua, de ser-ne un element més mentre avancen braçada a braçada. A més de carregar-nos d’energia i ajudar-nos a gaudir de l’entorn, aquesta activitat a l’aire lliure proporciona una llarga sèrie d’efectes positius. Al marge dels beneficis habituals de tots els esports, la natació ofereix la possibilitat de fer exercici sense impacte i assolir un notable desenvolupament aeròbic amb la implicació dels grans grups musculars.

Ningú no discuteix que es tracta d’un dels esports més indicats per treballar el cos i la ment. Però nedar a mar obert no només et manté en forma i enforteix els músculs i la memòria, també afavoreix la sensació de llibertat. Practicar la natació d’aigües obertes pot reportar-nos sensacions úniques, però cal tenir en compte sempre les recomanacions d’ús i seguretat per gaudir-ne amb total llibertat.

  • Aquí tenim 10 beneficis de la natació en aigües obertes:
  • Millora la qualitat de vida i ajuda a retardar l’envelliment.
  • Augmenta l’equilibri físic i l’estat d’alerta.
  • Millora la salut mental i emocional.
  • Crema calories.
  • Provoca un increment i tonificació de la massa muscular.
  • És molt positiu per a l’activitat del sistema cardiorespiratori.
  • Provoca que el cos es faci més resistent.
  • La relaxació dels músculs i de la ment permet que disminueixi l’estrès.
  • Nedar a mar obert proporciona una gran sensació de llibertat.

No et perdis les nostres classes gratuïtes, els divendres a les 14:00 o els diumenges a les 11:00. Important portar la boia de seguretat obligatòriament. Si no en teniu la podeu comprar al centre.

Inscriu-te a aiguesobertes@lleuresport.cat i mira la pàgina web on trobaràs tota la informació relacionada (competicions, classes, blog, etc.): http://aiguesobertes.barcelona/es/

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament