APARTAMENTS AMB SURF

news_edm

APARTAMENTS A BARCELONA (cat.)

Ets d’ alguna zona d’ Espanya on el clima no et deixa practicar el surf, el teu esport preferit. Tots els dies mires el calendari per si tens alguna data lliure per poder-te escapar en busca d’ un clima millor i amb unes condicions d’ allotjament a la altura de les tres “b’s” universals: bueno, bonito y barato.

Ara tens l’ opció de poder gaudir de la nostre escola de surf a IEM Espai de Mar, els nostres cursets i abonaments tenen tot el que podries esperar i molt més!… Perfecte per iniciar-se en aquest fantàstic mon o per a seguir perfeccionant la tècnica que tenies oblidada.

Gràcies a les infraestructures de les que disposem y a una localització ideal a peu de platja de la Barceloneta, l’ entrada a l’ aigua la tenim immediata. A demes, li donem un plus de qualitat a les nostres sessions amb diferents alternatives com: activitats amb Carver skateboards; ens permet surfejar en dies sense onades al asfalt de la ciutat, sortides de SUP, exercicis específics per millorar la forma física y la percepció de l’ esport, consciencia y coneixement de la cultura del surf, entrenaments funcionals, sessions especifiques d’ estirament…

Però, tranquil, no estàs sol! A demes t’ oferim una alternativa per allotjar-te.

Parlem del complex residencial Barcelona Sants, de recent construcció al barri de Sants. On podràs gaudis de la màgia, la cultura, l’ art i a només a uns 500m del Camp Nou! WOW!

Aquest complex consta d’ uns increïbles apartaments que es reparteixen en 8 plantes amb dos ascensors. Els estudis, amb un dormitori amb aire condicionat, ofereixen grans espais i equipament pensats per fer la teva estància el més agradable possible.

 

 

Son una bona opció tant si vas amb família amb petits o si aneu un grup d’ amics a agafar onades. El cert es que, tu esculls la teva opció que més s’ adapta al teu pla.

I que millor que la ciutat de Barcelona per fer surf, gaudir del relax d’ uns diez de vacances i fer turisme immers en la multiculturalitat.

Esperem Haver-te dona una idea per unes possibles vacances de surf en mig de l’ hivern i que et sumis a un bon numero de persones que ja no reserven nomes dies per l’ estiu, sinó que compleixen amb la cada vegada més comú tendència d’ agafar uns dies en mig dels mesos més freds.

I per si fos poc, per ser lector del blog de IEM Espai de Mar, al fer la teva reserva mitjançant el següent link, obtindràs un 5% de descompte.

¿T’ escapes a fer surf algun dia d’ aquests mesos?

 

APARTAMENTOS EN BARCELONA (cast.)

Eres de alguna zona de España donde el clima no te deja practicar el surf, tu deporte favorito. Todos los días miras ese calendario de pared por si tienes alguna fecha libre para poder escapar en busca de un clima mejor y con unas condiciones de hospedaje a la altura de las tres “b’s” universales: bueno, bonito y barato.

Ahora tienes la opción de poder disfrutar de nuestra escuela de surf en el  IEM Espai de Mar, nuestros cursos y abonos tienen todo lo que podrías esperar y más… Perfecto para iniciarse en este fantástico mundo o para seguir perfeccionando la técnica que tenías olvidada.

Gracias a las infraestructuras de las que disponemos y una localización ideal a pie de playa de la Barceloneta, la entrada al agua la tenemos inmediata. Además, le damos un plus de calidad a nuestras sesiones con diferentes alternativas cómo: actividades con Carver skateboards; nos permite surfear en días sin olas al asfalto de la ciudad, salidas de SUP, ejercicios específicos para mejorar la forma física y la percepción del deporte, conciencia y conocimiento de la cultura de surf, entrenamientos funcionales, sesiones especificas de estiramiento….

Pero, tranquilo, ¡no te dejaremos solo! Ademas te ofrecemos una alternativa para hospedarte.

Hablamos del complejo residencial Barcelona Santsde reciente construcción en el barrio de Sants. ¡Donde podrás disfrutar de la magia, la cultura, el arte y a escasos 500m del Camp Nou! WOW!

Este complejo consta de unos increíbles apartamentos que se reparten en 8 plantas con dos ascensores. Los estudios, con un dormitorio con aire acondicionado, ofrecen grandes espacios y equipamiento pensados para hacer de tu estancia lo más agradable posible.

Son una buena opción tanto si vas en familia con peques o si vamos un grupo de amigos a pillar olas. Lo cierto es que eliges tu la opción que más se adapta a tu plan.

Y qué mejor que la ciudad de Barcelona para hacer surf, disfrutar del relax de unos días de vacaciones y hacer turismo inmerso en la multiculturalidad.

Esperamos haberte dado una idea para unas posibles vacaciones de surf en medio del invierno y que te sumes a un buen número de personas que ya no reservan solamente días para el verano sino que cumplen con la cada vez más común tendencia de cogerse unos días en medio de los meses más fríos.

Y por si fuera poco, por ser lector del blog de IEM Espai de Mar, al hacer tu reserva intra en el link i obtendrás un 5% de descuento.

¿Te escapas a hacer surf algún día en estos meses?

Darreres Noticies

 

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament