Arriba l’Activa’t a la Platja

1005548_861946373832765_6082132620185758679_n

Fer-se gran mantenint una vida activa físicament, psicològica i social ajuda a trobar-se en millors condicions, disminuint la probabilitat de patir malalties. El programa ACTIVA’T ajuda a mantenir un estil de vida saludable, tot fent activitat esportiva i salut als parcs de Barcelona.

L’Institut Barcelona Esports amb el suport de l’Agència de Salut Pública i la col·laboració de l’àrea de Medi Ambient i de la Diputació de Barcelona, ha posat en marxa el programa ACTIVA’T amb la finalitat d’afavorir l’autonomia i la salut de la ciutadania, especialment de les persones majors de 40 anys.

INSTITUTESPORTS

SALUTPUBLICA

Impulsar un projecte de promoció de l’activitat física i la salut als parcs de Barcelona que incideixi en diferents aspectes (físic, psicològic, social, afectiu, etc.)

Transformar els parcs i espais verds de la ciutat en un referent de salut, vida activa i convivència entre la ciutadania, a través d’activitats saludables com el tai txí, el txi kung, caminades i exercicis de memòria.
Aconseguir que la pràctica d’activitat física sigui un hàbit entre la població major de 40 anys.

Col·laborar, mitjançant propostes d’activitat física, en la construcció d’una Barcelona més sostenible.

Classe de Tai txí i txi kung a la platja de la instal·lació.
TOTS ELS DISSABTES DE 10 a 11 h

Hi pot participar qualsevol persona però és especialment recomanable per a majors de 40 anys. Només cal que vagis al parc on es fa l’activitat i el monitor/a recollirà les teves dades per elaborar la targeta Activa’t.

És recomanable anar amb roba còmoda i calçat esportiu.
A l’hivern cal anar més abrigat i a la primavera i a l’estiu es recomana portar gorra.

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament