Avís important covid-19!

ELS CENTRES ESPORTIUS MUNICIPALS ROMANDRAN TANCATS ENTRE EL 14 I EL 28 DE MARÇ

 

Seguint les indicacions de l’Institut Barcelona Esports (Ajuntament de Barcelona), d’acord amb els criteris de les autoritats sanitàries, i en plena coordinació amb l’Agència de la Salut Pública de Barcelona, els Centres Esportius Municipals gestionats per Club Lleuresport: CEM Can Ricart, CEM Colom i IEM Espai de Mar tancaran les seves portes del 14 al 28 de març, ambdós inclosos.

Durant els dies en què els centres romanguin tancats seguirem atents a l’evolució i a les indicacions i directrius que a cada moment emetin l’administració i organismes competents i anirem informant de les novetats que hi pugui haver.

Agraïm la comprensió i l’exemplar comportament dels nostres treballadors/res i usuaris/es davant les mesures que una situació excepcional com l’actual requereix.

 

Moltes gràcies.

Club Lleuresport

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament