CAMPUS DE SETMANA SANTA

CAMPUS DE SETMANA SANTA!

Estrenem el campus de setmana santa per primera vegada! No en tenim prou amb l’estiu i volem aprofitar del 6 al 9 d’abril (dilluns a dijous) per gaudir del nostre campus.

Seran uns dies intensos fent surf, paddle surf, vòlei platja, skate, ioga, tallers, formacions, conscienciació ambiental, i moltes activitats més. Amb monitors professionals del sector, titulats i amb experiència en aquest tipus d’activitats i esports, perquè l’experiència sigui inoblidable, segura, i divertida.

Pots escollir entre tres horaris, de matí, matí més dinar, o dia complet, i oferim servei d’acollida de 8h a 9h del matí:

  • Matí 9h a 13h -> 58.50€
  • Matí + dinar 9h a 15h -> 88€
  • Complet 9h a 17h -> 105€
  • Acollida 8h a 9h: 2,5€/dia

Obrim inscripcions el 17 de de febrer! S’ha de fer presencialment al centre, aportant fotocòpia de DNI, targeta sanitària i llibre de vacunes del nen/a, que podrà tenir entre 8 i 17 anys, adaptant-nos a les diferències entre les edats marcades alhora de fer els grups i amb el contingut.

Vols provar un tastet del que farem al Campus d’estiu? No dubtis en apuntar-te aquests 4 dies i fes que la setmana santa sigui aquàtica, interessant, pedagògica i divertida!

Truca’ns al 93 221 49 89, envia un correu a espaidemar@lleuresport.cat o vine a la recepció del IEM Espai de Mar perquè t’informin del tot.

 

 

Leave A Comment

Darreres Noticies

 

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament