CAMPUS D’ESTIU IEM ESPAI DE MAR

Hola famílies,

Ja ha arribat el moment de reservar plaça per als vostres fills al nostre campus!

Aquest any, el procés d’inscripció canvia per tal de poder-vos confirmar el més aviat possible si disposeu de plaça o no ja que els últims anys no ha sigut un procés àgil. Ens hauria agradat poder-ho fer amb el nostre propi sistema informàtic, però no hem aconseguit que fos un procés senzill per a vosaltres.

Per això, utilitzarem la plataforma de l’Ajuntament per a realitzar les preinscripcions. A partir del 15 d’abril a les 8h estarà habilitada la pàgina per a reservar la reserva.

El link per a realitzar la preinscripció és: https://preinscripcions.campanyavacancesbcn.cat/estiu/010071OPO05+

D’aquesta manera, sabreu en el moment si teniu plaça per a les setmanes que esteu interessats.

En el cas de que no quedin places disponibles en alguna de les setmanes el sistema us posarà en llista d’espera. Si es produís alguna anul·lació us avisaríem.

A partir del dilluns 17, ens posarem en contacte amb vosaltres per a enviar-vos la documentació que caldrà que ens feu arribar i indicacions per a realitzar el pagament.

Per als que vulgueu demanar ajuts econòmics, el procés s’obrirà el 17 d’abril fins el 15 de maig mitjançant un tràmit telemàtic en l’oficina virtual de l’Ajuntament que trobareu al web de la campanya de la campanya de vacances  https://www.barcelona.cat/vacances/ca/beques. Podreu consultar els requisits a la mateixa pàgina.

A diferència d’altres anys, serà necessari abonar el 10% de l’import de les setmanes que es demana beca per a que us reservem la plaça (recordeu que es poden demanar un màxim de dues setmanes). Disposareu de 10 dies des de que us confirmem la plaça per a realitzar aquest pagament. La resta de l’import, en el cas de que quedi algo pendent, es pagarà un cop surti la resolució de les beques.

Recordeu que fins que no us confirmem la plaça no podreu demanar beca. Per a tramitar-ho necessitareu l’IDALU, Com cada any, només es pot demanar ajuda en un centre; si es fan més peticions, seran denegades.

Com els darrers anys, us donem la possibilitat de comprar licra per a les activitats d’aigua per a no utilitzar les que tenim de préstec.  Si esteu interessats, necessitem que ens ho notifiqueu en el moment de la inscripció ja que la comanda s’ha de fer com a molt tard el 15 de maig per a que estiguin aquí a l’inici de les activitats. El preu serà de 15€

Qualsevol dubte o consulta us demanem que ho feu a través del correu campus_espaidemar@lleuresport.cat i no utilitzeu el de la instal·lació per a no saturar-lo.


   


CAMPUS DE VERANO IEM ESPAI DE MAR

Hola familias,

¡Ya ha llegado el momento de reservar plaza para vuestros hijos en nuestro campus!

Este año, el proceso de inscripción cambia para poder confirmaros lo antes posible si disponéis de plaza o no, ya que los últimos años no ha sido un proceso ágil. Nos habría gustado poder hacerlo con nuestro sistema informático, pero no hemos conseguido que fuese un proceso sencillo para vosotros.

Por eso, utilizaremos la plataforma del Ayuntamiento para realizar las preinscripciones. A partir del 15 de abril a las 8h estará habilitada la página para realizar la reserva.

El link para realizar la preinscripción es: https://preinscripcions.campanyavacancesbcn.cat/estiu/010071OPO05+

De esta manera, sabréis al momento si tenéis plaza para las semanas que estáis interesados. En el caso de que no queden plazas disponibles en alguna de las semanas, el sistema os pondrá en lista de espera. Si se produjera alguna anulación os avisaríamos.

A partir del lunes 17, nos pondremos en contacto con vosotros para enviaros la documentación que tendréis que hacernos llegar e indicaciones para realizar el pago.

Para los que queráis pedir ayudas económicas, el proceso se abrirá el 17 de abril hasta el 15 de mayo a través de un trámite telemático en la oficina virtual del Ayuntamiento que encontraréis en el web de la campaña de vacaciones https://www.barcelona.cat/vacances/ca/beques.  Podréis consultar los requisitos en la misma página.

A diferencia de otros años, será necesario abonar el 10% del importe de las semanas que se pide beca para que os reservemos la plaza (recordad que se pueden pedir un máximo de dos semanas). Dispondréis de 10 días desde que os confirmemos la plaza para realizar este pago. El resto del importe, en el caso de que quede algo pendiente, se pagará una vez salga la resolución de las becas.

Recordad que hasta que no os confirmemos la plaza no podéis solicitar la beca. Para tramitarla necesitaréis el IDALU Como cada año, solo se puede pedir ayuda en un centro; si se hacen más peticiones, serán denegadas.

Como en los últimos años, os damos la posibilidad de comprar licra para las actividades de agua para no utilizar las que tenemos de préstamo. Si estáis interesados, necesitamos que nos lo notifiquéis en el momento de la inscripción ya que el pedido lo tenemos que hacer como muy tarde el 15 de mayo para que estén aquí al inicio de las actividades. El precio será de 15€

Cualquier duda o consulta os pedimos que nos la hagáis llegar a través del correo campus_espaidemar@lleuresport.cat y no utilizéis el de la instalación para no saturarlo.

Contactan’s

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament