CARVER SKATEBOARD AMB ESPAI DE MAR

carver

Ja coneixes la nova adquisició a l’escola de surf Espai de mar, per seguir practicant el nostre esport favorit aquests dies que no hi ha onades?

Et parlem dels Carver, Skateboards construïts com taules de surf per l’asfalt. Taules que et permeten surfejar els carrers, les voreres, les bitlles … Com si estiguessis en l’aigua o en una onada que no s’acaba mai. Ens ajuden a treballar tècnica i diversió en sec i després tenir major transferència a l’aigua.

Carver li dóna un nou enfocament als skates.

Perquè lliscar senzillament, quan pots fer surf a l’asfalt?

Aquest material ens permet compensar la falta d’onades i altres traves que ens trobemen dependre tant de la meteorologia per practicar surf els dies que ens vingui de gust.

Amb Carver, sentiràs les sensacions més semblades a les que experimentes a la teva taula de surf a més de tenir millor oportunitat de treballar el posicionament i els acompanyaments corporals de cada moviment i maniobra fora de l’aigua.


¿Ya conoces la nueva adquisición en la escuela de surf Espai de mar, para seguir practicando nuestro deporte favorito esos días que no hay olas?

Te hablamos de los Carver, Skateboards construidos como  tablas de surf para el asfalto. Tablas que te permiten surfear las calles, las aceras, los bowls… como si estuvieras en el agua o en una ola que no se acaba nunca.  Nos ayudan a trabajar técnica y diversión en seco y luego tener mayor transferencia al agua.

Carver le da un nuevo enfoque a los skates.

Porqué deslizarse sencillamente, cuando puedes  surfear en el asfalto?

Este material nos permite compensar la falta de olas y demás trabas que nos encontramos al depender tanto de la meteorología para practicar surf los días que nos apetezca.

Con Carver, sentirás las sensaciones más parecida a las que experimentas en tu tabla de surf a demás de tener mejor oportunidad de trabajar el posicionamiento y los acompañamientos corporales de cada movimiento y maniobra fuera del agua.

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament