Classes de paddle surf

classes paddle surf header

Classes de paddle surf

El Paddle surf és una modalitat esportiva nàutica estretament relacionada amb el surf. Consisteix en remar dempeus a sobre d’una taula de surf de grans dimensions amb l’ajuda d’un rem. Amb ella es poden realitzar passejos en mar plana així com surfejar petites i grans onades. El seu origen és molt antic i prové de les illes polinèsies on els nadius ja practicaven aquesta modalitat. El seu atractiu és la gran facilitat d’aprenentatge i accessibilitat per a tot tipus de persones i per a tots els nivells.

Classes de pàdel surf:

  • SUP INICI (1: 30h): Per a persones que mai s’han posat de peu a la taula i s’inicien en aquest esport per primera vegada.
  • SUP INTERMEDI (1: 30h): Per a tot tipus de persones que saben posar-se dret però encara no dominen el seu equilibri ni la tècnica.
  • SUP AVANÇAT (1H): Superats els dos nivells i tenen bona posició i equilibri. La velocitat és més gran i la tècnica és molt específica.
  • SUP PILATES (1H): La disciplina i els exercicis del pilates portats a les taules de paddlesurf.
  • SUP FAMILIAR (1:30): Adult i nen / a, menors de 11 anys, en la mateixa taula (major de 11 anys taula pròpia) i es fa un aprenentatge alhora. Activitat en família.
  • SUP ALBA (1: 30H): l’experiència de veure l’alba des de dins del mar.
  • SUP LLUNA PLENA (1: 30h): l’experiència de remar de nit amb només la llum de la lluna.

Comments

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament