CURSOS DE SURF

Cursos de surf header

Cursos de surf

A l’Octubre arranquem amb els cursos de Surf!

Lliscar sobre les ones del mar, de peu en una taula, és una activitat meravellosa que no només aconsegueix que et sentis bé amb tu mateix sinó que també ofereix una sèrie de beneficis tant físics com mentals per a la teva salut.

Beneficis mentals:

  • Un bon pal·liatiu contra l’estrès: el surf es fa gràcies a la força de la natura ja que el vent i les onades són factors clau en aquesta pràctica. Aquests elements són fonamentals per deixar anar l’estrès i descarregar adrenalina.
  • Concentració: aquest esport fomenta la concentració ja que has d’estar molt pendent del que passa al teu voltant, que canvia constantment, per decidir quins moviments realitzar.
  • Relació personal: aprofita l’oportunitat que et brinda aquest esport d’establir relacions personals amb altres persones del teu mateix interès.

Beneficis físics:

  • Sistema cardiorespiratori: el fet que REMAS en direcció contrària a les ones fa que les teves capacitats cardiorespiratòries augmentin.
  • Musculatura: reforces la teva musculatura, sobretot la zona mitjana del cos ja que aquí es troben la major part dels músculs que més utilitzes mentre fas equilibri per mantenir dempeus sobre la taula. Però per descomptat també els teus braços i esquena es veuran reforçats mentre REMAS.
  • Coordinació: mentre realitzes aquesta activitat has de fer moviments molt ben coordinats pel que vas a fomentar la coordinació dels teus moviments.
  • Equilibri: També treballaràs el teu equilibri el qual va a millorar moltíssim a causa dels constants exercicis d’equilibri que has de fer per mantenir-te sobre la taula.
  • Menys lesions: Com que és un esport que es realitza sobre l’aigua el risc de lesions és menor.

Aquest esport és molt recomanable també per a persones amb discapacitats psíquiques o intel·lectuals (hiperactivitat, autisme, síndrome de Down per nomenar algunes) a causa de la combinació de la pràctica d’aquesta activitat a la natura amb la capacitat de la mateixa per aprendre a esperar i entrar en les ones, el que és bo per alleujar l’estrès i la necessitat d’anar desenvolupant l’equilibri i la coordinació.

Per descomptat fer surf requereix un aprenentatge previ ja que s’han de tenir unes habilitats que convé conèixer, les quals es van aconseguint amb tota seguretat amb la pràctica i et van a proporcionar molt benestar.

Ja ho veieu! teniu molts motius i de molt bons per venir a fer un curs amb nosaltres però, sobretot, que el motiu sigui perquè veniu a gaudir d’una estona diferent!

Durant les classes, els/les nostres monitors/es us guiaran perquè pugueu adquirir els coneixements necessaris i, per més endavant, endinsar-vos vosaltres mateixos en aquesta aventura. Grans professionals amb titulació de la Federació Espanyola de Surf, anys d’experiència ensenyant a grans i petits, junt amb una passió enorme per aquest esport, us poden ajudar a millorar la tècnica, aprendre, divertir-vos, fer esport i millorar la vostre salut, us anirà d’allò més bé!

Els horaris de les classes seran els dimarts de 17h a 18:30h, els dijous de 14h a 15.30h, i els dissabtes al matí de 10h a 11.30h, oferint-vos així diverses franges horàries perquè tingueu l’oportunitat de venir a conèixer aquest esport de primera mà.

Recordeu que els nostres cursos són mensuals i tenen un cost de 60€ per una classe d’1h 30 minuts a la setmana , o de 110€ per dos dies a la setmana, a escollir entre els dies comentats abans, amb tots els serveis de material, monitoratge, dutxes, vestuari i taquilles cobertes. Si el que voleu es fer la classe només de manera puntual tindria un cost de 20€/sessió.

De debò esteu dubtant encara?

Leave A Comment

Darreres Noticies

 

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament