CONEIXES TOT EL QUE ET PODEM OFERIR?

cabecera news webqerg

A part dels serveis esportius, IEM Espai de mar t’ofereix una cartera de serveis complementaris que s’adapten a les teves necessitat en funció dels objectius o practiques esportives:

  • ENTRENAMENT PERSONAL: COS,  NATACIÓ  I CURSA : Entrenaments específics per a totes aquelles persones que tenen objectius com perdre pes, guanyar massa muscular, millorar l’estat físic, o aprendre a treure beneficis de l’entrenament de la natació i la cursa. Consulteu  preus i condicions  a la mateixa instal·lació.
  • SERVEI DE PLATJA, UN LLOC PER DEIXAR LES VOSTRES COSES MENTRE FEU ESPORT: El Servei de platja d’Espai de Mar us ofereix l’opció “Vestidors, dutxes i guixetes”, amb diferents preus i modalitats d’abonament. Estem oberts tot l’any! Abonaments poden ser d’ús individual o compartit amb format de 10 entrades a un preu de 16€ i de 20 entrades per 26€.

A més, per un import de 6€ al mes, pots llogar l’armariet per tal de fer sempre ús del mateixa guixeta.

  • BOX I LLOGUER DE SALES: La instal·lació esportiva municipal Espai de Mar a la Barceloneta fa possible que pugueu emmagatzemar el vostre material esportiu o de platja en un lloc segur i accessibles fen-te més fàcil el seu fer-lo servir i evitant-te tenir-lo que carregar a munt i a vall.

A més disposa de 3 sales polivalents d’entre 60 m2 i 90 m2 amb diferents característiques com: Equip audiovisual, TV, miralls… que poden ser llogades per, conferencies, esdeveniments, formacions, entrenaments personals.…

Cada una de les sales tenen vistes al mar i poden ser independents ja que estan separades per uns plafons plegables. Tot i això, si s’obren aquest separadors, podem obtenir la unió de les tres creant un espai de quasi 180 m2.

Leave A Comment

Darreres Noticies

 

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament