ELS CENTRES ESPORTIUS MUNICIPALS ROMANDRAN TANCATS 15 DIES A PARTIR DEL 30 D’OCTUBRE

Malauradament us hem de comunicar que els centres esportius gestionats per Club Lleuresport, CEM Can Ricart, CEM Colom i IEM Espai de Mar romandran tancats a partir del divendres 30 d’octubre de 2020 per ordre de la Generalitat de Catalunya en relació a les noves mesures de prevenció de la COVID-19.

Hem demostrat que les nostres instal·lacions són espais segurs, necessaris i saludables. On tal i com exposa el Ministeri de Sanitat es registra una incidència de casos acumulats en activitats esportives per a la COVID -19, del 0.5%.

Així i tot, esperem que aquest darrer esforç, ens ajudi a superar junts, aquesta situació excepcional que ens afecta a tots.

Des dels centres esportius municipals estem valorant la millor manera de compensar els dies que estiguem tancats, tal i com ho varem fer en l’anterior tancament.

Volem agrair el suport que ens heu demostrat durant tot aquest temps, confiant en nosaltres i sent responsable i empàtic amb la situació.

Estarem sempre al vostre costat, per a oferir-vos tot el suport que necessiteu i per a que continueu sent part de la nostra família d’una forma activa. Us anirem informant de l’evolució per xarxes socials i web, i intentarem donar resposta als vostres dubtes a espaidemar@lleuresport.cat dins de les nostres possibilitats. Les gestions queden paralitzades fins a la reobertura del centre.

 

Cuideu-vos i feu activitat física. L’esport és Salut!

 

 

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament