Ens obliguen a tancar

ENS OBLIGUEN A TANCAR

Ens posem en contacte amb tu perquè després de més d’un mes demostrant que les nostres instal·lacions són espais segurs i saludables perquè malauradament, us hem de comunicar que els centres gestionats per Club Lleuresport, CEM Can Ricart, CEM Colom i IEM Espai de Mar tanquem el dilluns 20 de juliol de 2020 per ordre de la Generalitat de Catalunya a la resolució STL/1746/2020. Ens obliguen a tancar les portes del centre tot i que els 13 ajuntaments afectats han defensat unànimement que els centres esportius són espais segurs i necessaris.

A excepció de les activitats de Campus Olímpia, que continuen la seva realització amb la mateixa seguretat i higiene de sempre,  d’acord amb la mateixa resolució de la Generalitat de Catalunya.

Els equipaments esportius municipals de Barcelona hem fet una gran inversió humana i econòmica per adaptar les nostres instal·lacions a la nova situació creant espais segurs per a la pràctica esportiva. Hem passat totes les inspeccions de les autoritats sanitàries amb excel·lent nota, felicitant-nos pel nostre compromís amb un servei segur i lliure de riscos.

Però la Generalitat de Catalunya s’ha mantingut en la seva idea de tancar tots els centres esportius malgrat els grans esforços fets per l’Ajuntament de Barcelona i per tots els gestors de centres esportius tant públics com privats en demostrar que els centres han implementat totes les mesures de seguretat i higiene necessàries, que han permès que desenes de milers de persones poguéssiu tornar a fer activitat física i preservar la seva salut als nostres centres amb totes les garanties. On no s’ha registrat ni un sol cas de contagi a cap centre esportiu català.

Volem agrair el suport que ens has demostrat durant tot aquest temps quedant-te al nostre costat demostrant una gran responsabilitat i solidaritat. Per sobre de tot, desitgem que tant tu com els teus estigueu bé i que puguem superar aquestes circumstàncies el més aviat possible.

Estem segurs que tornarem a sortir d’aquesta situació, però hem de continuar sent responsables, com ho hem estat fins ara; només així podrem tornar a obrir els nostres centres. TOT EL SECTOR SEGUIM LLUITANT PERQUÈ ENS DEIXIN OBRIR COM MÉS AVIAT MILLOR.

Estarem sempre al teu costat, per a oferir-te tot el suport que necessitis i per a que continuïs sent part de la nostra família d’una forma activa. T’anirem informant de l’evolució per xarxes socials i web, i intentarem donar resposta als teus dubtes a espaidemar@lleuresport.cat  el  més ràpid i àgil possible, dins de les nostres possibilitats.

D’altra banda, volem agrair a tots els treballadors/es del centre la dedicació i el compromís mostrat, i també la resposta majoritàriament positiva d’afecte i de suport de tots i totes les usuàries de la nostra instal·lació que ens heu fet arribar per diferents vies.

Gràcies

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament