ESTIU, AL MAR

platja

Tenim el privilegi de trobar-nos en una ciutat amb platja on poder gaudir del ventall de possibilitats que aquesta ens ofereix. A l’IEM Espai de Mar oferim diverses activitats durant la temporada de primavera-estiu (d’abril a octubre)  perquè pugueu gaudir d’aquest entorn  d’una manera diferent.

Oferim tres categories d’activitats:

  • Fitness: Club de Run, Interval Training, Zumba i Natació en aigües obertes.

Les activitats de fitness tenen uns beneficis en comú; d’una banda, t’ajuden a estar en forma, afavoreixen el sistema cardiorespiratori, redueixen l’obesitat, milloren la calcificació dels ossos i augmenten la massa muscular, així com la seva tonificació. D’altra banda, són un potencial per combatre la depressió, l’estrès, augmentar l’autoestima i millora la salut mental.

  • Gimnàstica Suau: Chi Kung, Activa’t a la platja (Tai Chi) i Capoeira en família.

En aquest cas parlem d’activitats d’arts marcials les quals ens aporten els següents beneficis;  a nivell físic, milloren la tonificació muscular i les alteracions respiratòries, redueixen l’estrès (fet que dóna pas a una millor qualitat del son), el colesterol  i permeten una millora en l’equilibri físic.
A nivell mental, perfeccionen la concentració, la memòria, l’alliberament de pensaments negatius i permeten una millora d’actitud mitjançant l’equilibri d’emocions.

En el cas del Chi Kung i el Tai Chi també podem parlar dels beneficis a nivell interior, ja que facilita un creixement interior i una connexió amb tu mateix.

  • Esports de platja: Beach Vòlei i Tennis Platja.

Ambdós són esports que, quan arriba el bon temps, ve de gust canviar la pista per la sorra de la platja per poder gaudir dels benefici d’aquests. T’ajuden a millorar la coordinació, l’equilibri i l’agilitat, augmenta la força muscular, la capacitat aeròbica i la velocitat de reacció, així com aporten una millora en l’estat d’ànim.

Podreu gaudir de totes elles amb preus a partir de 18€. Només cal que us animeu i comenceu a gaudir d’una estona diferent a la platja.

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament