Ioga embarassades

Ioga embarassades header

Ioga embarassades

Durant l’embaràs, moltes dones es pregunten si és segur continuar exercitant-se o fins i tot algunes es qüestionen si potser haurien d’intentar mantenir-se actives o realitzar exercicis que els ajudin a portar-ho millor, evitant així certes molèsties i obtenint beneficis per a la mare i el nadó. El ioga és un dels exercicis més adequats per realitzar durant l’embaràs.

Beneficis del ioga durant l’embaràs

Hi ha diversos motius pels quals el ioga és un dels exercicis que més es recomana per a les embarassades, i és que a més de ser una activitat física de baix impacte, diversos estudis proven que aquest ofereix múltiples beneficis tant per a la mare com per al nadó. El ioga és el millor exercici per a l’embaràs, ja que és més efectiu que caminar o fer exercicis de classes prenatals, i que pot ser realitzat amb seguretat en dones que pateixen depressió. De fet, està comprovat que el ioga pot ajudar a reduir símptomes depressius durant l’embaràs, especialment quan s’acompanyen els exercicis de postures amb meditació i relaxació profunda, el que el fa ideal per als que pateixin depressió o ansietat. Un altre benefici de practicar ioga durant l’embaràs, és que ajuda a reduir l’estrès i augmenta la funció immunològica, d’acord amb un estudi en el qual dones embarassades el van practicar de la setmana 16 a la 36, ​​assistint a classes de 70 minuts dues vegades per setmana. A més, el ioga no només ajuda durant l’embaràs, sinó que a més et prepara per al part, ja que ajuda a reduir el dolor durant el part i fins i tot podria ajudar a reduir la probabilitat de tenir cesària. A més d’altres beneficis del ioga durant l’embaràs és que disminueix el mal d’esquena en millorar la postura corporal, ajuda a dormir millor, ja que és una activitat relaxant que redueix la sensació de fatiga i l’estrès, i es forma una connexió encara més forta amb el bebè, en enfocar-te en la teva respiració i d’aquesta manera et tornes més conscient del teu cos.

Tots els dimecres de 18:00 a 19:30 a l’Espai de Mar

Foto: La Gitane

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament