Natació en aigües obertes.

cabecera-aigües-obertes

Vens a nedar al mar?

Entrenaments gratuïts de maig a desembre.

La natació en aigües obertes és una disciplina de natació que consisteix a nedar en llocs oberts com el mar, llacs o rius en comptes de fer-ho en una piscina. Lleuresport, Espai de Mar, presenta “Aigües obertes Barcelona” per seguir apostant per aquesta disciplina, on la pràctica esportiva va en augment en el darrers anys, també en una ciutat com Barcelona on el mar té un protagonisme especial. És per això que volem  potenciar aquesta disciplina, creant  aquesta activitat per a tot tipus d’esportistes i de nivells.

Comença la temporada alta practicant l’esport que t’agrada amb la gent que té la mateixa passió que tu. Tots els diumenges de la primera i tercera setmana de cada mes i els dilluns de la segona i quarta setmana de cada mes durant la temporada alta fins Desembre 2017 i totalment gratuït gaudiràs d’entrenos en mar obert amb Marian García Aguado (Entrenadora superior de natació), va ser nedadora de los clubs Cuartel de la Montaña i Gimnàs Madrid dels 5 als 18 anys, a mes a mes de jugadora de waterpolo dels clubs La Latina, Moscardó i Universidad Autónoma dels 22 als 30 anys. En l’actualitat és esportista en actiu de maratons i nedadora d’aigües obertes i SwimRun.

Inscriu-te gratuïtament enviant un email a Espai de Mar espaidemar@lleuresport.cat amb el teu nom, cognom, edat i si alguna vegada has practicat aquest esport.

Comença l’estiu mullant-te!

Comments

  • By admin_espaidemar - on Reply

   Hola Jemima,
   No passa res si no ve tots els divendres, ja que pot pagar l’entrada puntual (5,60€) o el preu mensual (18€), en el cas de preferir pagar la puntual, no hi hauria problema. El preu de l’activitat inclou el vestuari amb taquilles per deixar les seves pertinences durant l’activitat. Li recomanem que arribi amb 20 minuts d’antelació el primer dia per donar-se d’alta i poder-se canviar amb tranquil·litat, a partir del segon, amb deu minuts d’antelació serà suficient.
   Salutacions!

Leave A Comment

Darreres Noticies

 

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament