NO TANQUEM, ENS ADAPTEM/NO CERRAMOS, NOS ADAPTAMOS

No tanquem, ens adaptem.

L’esport és salut física i psicològica, l’esport ens fa més forts, l’esport ens fa més feliços, per això no volem deixar d’oferir-t’ho.

Aquesta vegada no tanquem, adaptem el servei i les condicions per poder seguir oberts i proporcionant el que més t’agrada.

Les noves mesures establertes per la Generalitat de Catalunya, per la contenció de la COVID-19, marquen que podem seguir fent esport a l’aire lliure.

Aquestes mesures entren en vigor el proper 7 de gener per 10 dies de durada.

Per garantir la qualitat i la seguretat que acostumem a donar-vos, recorda que:

  • Cal reserva prèvia per a participar en qualsevol activitat.
  • El servei de vestidor només està obert per a usuaris d’activitats aquàtiques ja sigui individualment o participant en les nostres activitats.
  • L’ús de mascareta és obligatori dins del centre i vestidors.

El box continuarà operatiu sense cap canvi. Recordeu que l’ús de la mascareta és obligatori.

Podràs gestionar tots els teus tràmits mitjançant el correu espaidemar@lleuresport.cat i  podrem atendre’t presencialment a la recepció.

No cerramos, nos adaptamos.

El deporte es salud física y psicológica, el deporte nos hace más fuertes, el deporte nos hace más felices, por eso no queremos dejar de ofrecértelo. 

Esta vez no cerramos, adaptamos el servicio y las condiciones para poder seguir abiertos y proporcionándote lo que más te gusta.

Las nuevas medidas establecidas por la Generalitat de Cataluña, para la contención de la COVID-19, marcan que podemos seguir haciendo deporte al aire libre.

Estas medidas entran en vigor el próximo 7 de enero por 10 días de duración.

Para garantizar la calidad y seguridad que acostumbramos a daros, recuerda que:

  • Es necesaria reserva previa para participar en cualquier actividad.
  • El servicio de vestuario solo está abierto para usuarios de actividades acuáticas ya sea individualmente o participando en nuestras actividades.
  • El uso de mascarilla es obligatorio dentro del centro y vestuarios.

El box continuará operativo sin ningún cambio. Recordad que el uso de la mascarilla es obligatorio.

Podrás gestionar todos tus tramites mediante el email espaidemar@lleuresport.cat y podremos atenderte presencialmente en la recepción.

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament