NOU AVÍS COVID-19

De comú acord i en compliment de les directrius que es deriven de la reunió mantinguda amb l’Institut Barcelona Esports (Ajuntament de Barcelona), Club Lleuresport comunica que:

  • Durant el període de tancament de la instal·lació no es cobrarà cap rebut de quotes a excepció de les corresponents al servei d’emmagatzematge de les taules al box. Aquells clients que paguin la quota Premium només se’ls cobrarà la quota bàsica.
  • En relació als dies del mes de març en els que les instal·lacions han estat tancades, s’estan treballant fórmules per anar compensant les quotes durant els mesos posteriors a la reobertura.
  • Els nostres equips treballaran per obrir les instal·lacions en perfecte estat i sota els criteris i mesures higiènic-sanitàries proposades per l’Agència de Salut Pública de Barcelona un cop acabi el període de tancament.

Club Lleuresport vol destacar l’important esforç econòmic que farà l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Barcelona Esports per a fer front a aquesta emergència que afecta a tots els centres esportius municipals.

Per altra banda, us volem agrair molt especialment a tots vosaltres el gran esforç i comprensió que heu demostrat davant aquesta situació excepcional i que, tot i així, mantingueu la vostra confiança en nosaltres.

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament