T’informem que hem adaptat la nostra política de privacitat a la nova normativa Europea de Protecció de Dades. Aquesta nova Política serà aplicable a partir del proper 25 de maig.

¿Per què et demanem el teu consentiment?

Perquè puguem informar-te sobre els nostres productes i novetats.

Per poder elaborar un perfil comercial, amb base a la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades amb base a aquest perfil.

Informació básica sobre Protecció de Dades:

Responsable: CLUB LLEURESPORT

Finalitat: Prestació de servei i enviament de comunicacions comercials. Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat.

Terminis des de Conservació: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la destrucció total dels mateixos.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en lopd@lleuresport.cat així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control (agpd.es). Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat.

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament