Club Lleuresport com a responsable del tractament de les dades personals que has facilitat a IEM Espai de Mar i en nom de l’Ajuntament de Barcelona com  a propietari d’aquestes dades personals, t’informa que a partir del 25 de maig s’aplicarà una nova normativa europea de protecció de dades, t’informem que hem adaptat la nostra política de privacitat a aquesta normativa.

¿Per què et demanem el teu consentiment?

  • Per continuar prestant-te els nostres serveis de la manera més eficient.
  •  Perquè puguem informar-te sobre els serveis i novetats.
  • Per poder elaborar un perfil comercial, amb base a la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades amb base a aquest perfil.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable del tractament: Club Lleuresport

Finalitat:

  • Prestació de servei
  • Enviament de comunicacions comercials.

Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat.

Propietari: Ajuntament de Barcelona

Terminis de Conservació: les dades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la seva destrucció total.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, oposició, limitació, portabilitat, supresssió i oblit les dades a lopd@lleuresport.cat així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control (agpd.es).

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament