OBRIM DEMÀ 30 DE JULIOL!

Estem molt contents d’anunciar-vos que a partir de demà, 30 de juliol tornem a obrir les portes del centre!!!

Ja podeu reservar la vostra taula de paddle surf i surf. També, ja podem organitzar activitats com les sortides a l’alba, classes de SUP i SUP Lluna Plena (sempre que les condicions meteorològiques i del mar ens ho permetin) i el ioga. Són activitats que haurem de fer amb cita prèvia, però amb totes les garanties de seguretat i higiene.
El vòlei platja encara no el podrem dur a terme, ja que és un esport col·lectiu.
L’accés a vestidor estarà permès per a guardar les coses a les taquilles i fer ús dels lavabos i les dutxes. Es manté un aforament limitat de 4 homes i 6 dones respectivament.

Per a poder gaudir de qualsevol servei o activitat, és molt important que tingueu en compte que és necessari reservar prèviament.

Ho podeu fer mitjançant el mail espaidemar@lleuresport.cat o també per telèfon al 93 221 49 89 (en horari d’obertura del centre).

L’horari del centre serà de dilluns a divendres de 9 a 21 h, dissabtes i diumenges de 9 a 20 h. Tot i que algunes activitats precontractades, es podran fer en altres horaris.

Us esperem!

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament