Cultura i Esport

 

El districte de Ciutat Vella en concret el barri de la Barceloneta ens aporta una riquesa cultural que hem volgut combinar amb pràctica esportiva des de l’IEM Espai de mar. Per això, us oferim quatre rutes diferents amb intensitats mesurades en quilòmetres i temps per tot el districte.

Consulta el calendari de sortides al centre i fes la teva inscripció per 8,50€ la sortida per persona. Totes les sortides són guiades per la empresa de rutes culturals Matèria Bcn.

Les sortides que oferim són:

-La Barceloneta: al llarg del recorregut descobrirem els orígens de la Barceloneta, un barri de pescadors del segle XVIII, la seva transformació i el barri actual.

Distància: Ruta de 3 km.

Durada: 1h30’

-De la Barceloneta a la Ribera: descobreix un dels barris més moderns de Ciutat Vella: el Born o la Ribera. Històries de pescadors i mariners, de nobles i grans palaus que envolten Santa Maria del Mar.

Distància: Ruta de 5 km.

Durada: 1h30’

De la Barceloneta al Parc de la Ciutadella: un itinerari per gaudir i conèixer un dels parcs més importants de la ciutat de Barcelona: el Parc de la Ciutadella. Un recorregut per tota la seva història: fortalesa militar, l’Exposició Universal de 1888… Un recorregut per a tota la família!

Distància: 5,30 km.

Durada: 2h

-Front marítim i el Poblenou: un itinerari per descobrir tot un nou front marítim de la ciutat comtal. T’hi apuntes?

Distància: 11 km.

Durada: 2h

Click per accedir al formulari de contacte

  Escriu el teu nom

  El teu e-mail

  Missatge

  Accepto la política de privacitat del centre (Consulta la nostra política de privacitat aquí)

  Galeries

   

  Col·laboradors

   

  Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

  Gestió

   
  lleure ajuntament