Stand Up Paddle (SUP)

El Paddle Surf o com ho coneixem per les seves sigles SUP és un esport en el qual ens llisquem sobre una superfície d’aigua amb una taula de grans dimensions, alçats, i amb l’ajuda d’un rem.

Aquest esport ens ofereix grans beneficis entre els quals cal destaquen:

  • Es treballen tots els músculs del cos.
  • Es podenevitar problemes de maluc, genolls, turmells, esquena alta, mitjana i baixa, així com futures complicacions com a hèrnia de disc, tot a través de l’estímul adequat dels músculs posturals.
  • Es millora l’autoestima.

Des d’IEM Espai de Mar oferim un seguit de propostes de Paddel Surf perquè pugueu gaudir d’aquests beneficis.

  1. Curs Mensuals de SUP: Realitzem cursos de 4 sessions al mes amb classes d’1h i 30minuts setmanal on s’inclou el monitoratge, material i servei de vestuari, dutxa i armariet. Preu: 60€ mensuals (1 dia/setmana).
  1. Classes de SUP: Si abans d’endinsar-vos en tot un curs de Paddel Surf voleu vindre a provar una classe, podeu fer-ho sense problema! Disposareu de les mateixes comoditats: monitoratge, material i servei de vestuari, dutxa i guixeta. Des de 20€ una sessió puntual.
  1. Sortides a l’alba: Els dimecres i divendres volem començar el dia amb vosaltres d’una manera especial. Us esperem a IEM Espai de Mar per veure la sortida del sol des del mar damunt la taula de paddel surf. Estarem preparats per gaudir durant una hora d’aquesta experiència. Preu: 18,50€/sessió.
  1. SUP lluna plena: Ets atrevit i t’agrada el SUP? Gaudeix d’una de les activitats més boniques d’aquest esport. Una experiència única en grup on la lluna plena et deixarà enlluernat! Una activitat única que només el bon temps ens dóna. 18,50 €/sessió.
  1. SUP Pilates: Si t’agrada fer activitats de cos I ment, afegeix-li els batecs del mar. No et perdis pilates sobre la taula! 60 €/mes o 18,50€ sessió puntual.
  1. No remis sol: T’agrada fer SUP i estàs sol? Vine amb nosaltres a fer una sortida en grup per tots aquells que vulgueu fer SUP amb companyia. Tots SUPer units! Divendres i dissabtes, 16,50 €/sessió.

Enrrecordeu-vos de reservar plaça a espaidemar@lleuresport.cat!

Tot i així, si el que voleu és realitzar aquest esport pel vostre compte, no oblideu que a les nostres instal·lacions disposem de lloguer de material perquè gaudiu d’ell.

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament