Recollida de material surfbox

 

Seguint les indicacions de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Barcelona Esports, us comuniquem que, en la fase en la que ens trobem, no es pot mantenir obert l’accés al surfbox en l’horari habitual.

Per això, us oferim la possibilitat de recollir les vostres taules a partir d’aquest dilluns 11 i guardar-les a casa vostra per tal de que pugueu realitzar exercici quan ho desitgeu.

Els que vulgueu retirar les taules, heu de seguir aquestes pautes:

  • Concertar cita prèvia via mail a espaidemar@lleuresport.cat indicant el vostre nom i cognoms i l’horari preferible de recollida (entre les 6 i les 10h).
  • Us contestarem indicant quin dia i a quina hora es podrà realitzar la recollida.
  • Us convocarem a cada usuari amb una diferència de 10 minuts per tal d’evitar que es trobin dues persones a l’hora de recollir el material (us demanem màxima puntualitat en l’horari assignat).
  • Un treballador d’Espai de Mar estarà a la porta d’accés al box i serà la única persona que entrarà al mateix. Aquesta serà l’encarregada d’agafar la taula del client i entregar-se-la.
  • Se us demanarà que firmeu un document conforme recolliu el material i se us avisa de que no podreu tornar-lo fins que l’Ajuntament ens autoritzi l’obertura.

Seguim en contacte amb l’Ajuntament, treballant en la fase 1, i us comunicarem qualsevol canvi que es pugui produir.

Esperem que tots estigueu bé i poder-nos veure ben aviat!

Leave A Comment

Darreres Noticies

 

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament