REOBERTURA DEL CENTRE, 8 de juny

Estem molt contents d’anunciar-vos que a partir del dia 8 tornem a obrir les portes del centre!!!
Els serveis i activitats que podrem oferir aniran molt lligats a la fase en la qual ens trobem pel que us anirem informant per xarxes socials i web dels canvis que es vagin produint.
Tot apunta que el dilluns entraríem en Fase 2 a Barcelona amb la possibilitat de la pràctica esportiva durant tot el dia, i per tant ja es podran fer esglaonadament les activitats que la IEM Espai de Mar desenvolupa habitualment.

Ja podeu reservar la vostra taula de paddle surf i surf. També, ja podem organitzar activitats com les sortides a l’alba, classes de SUP i SUP Lluna Plena (sempre que les condicions meteorològiques i del mar ens ho permetin). Són activitats que haurem de fer amb cita prèvia, però amb totes les garanties de seguretat i higiene.
Altres activitats com el vòlei platja o el ioga aniran integrant-se a la graella d’activitats en quant les fases ens ho permetin.

Durant la fase 2, l’accés a vestidor estarà permès per a guardar les coses a les taquilles amb un aforament limitat però les dutxes romandran tancades.
Per a poder gaudir de qualsevol servei o activitat, és molt important que tingueu en compte que és necessari concertar cita prèvia en qualsevol cas.

Durant aquesta setmana ho podeu fer mitjançant el mail espaidemar@lleuresport.cat i a partir del dilluns 8, també per telèfon al 93 221 49 89 (en horari d’obertura del centre).
L’horari del centre serà de dilluns a diumenge de 10 a 19 h, encara que algunes activitats pre contractades, es podran fer en altres horaris.

Us esperem!

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament