REOBERTURA SURFBOX

Seguint les indicacions de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Barcelona Esports, us comuniquem que, a partir del dilluns 1 de juny, el box tornarà a funcionar de forma normal; és a dir, podreu utilitzar les vostres polseres per a entrar.

A l’hora d’accedir al box cal que tingueu en compte les següents consideracions:

  • Per tal de mantenir els dos metres de distància, l’aforament del box queda limitat a 1 persona.
  • Eviteu el contacte amb el material de la resta d’usuaris.
  • És obligatori que us emporteu neoprens, escarpins, banyadors i tovalloles a casa vostra per a netejar-los i desinfectar-los després de cada ús.
  • Disposareu de gel hidroalcohòlic dins del box per aquells que vulgueu utilitzar-lo.

El centre continuarà tancat pel que tots aquells usuaris del box que teniu contractada la quota premium us continuarem mantenint la quota bàsica.

Com encara existeixen limitacions d’horari per a la pràctica esportiva, hem decidit mantenir el 25% de descompte durant aquest mes de juny. Si totes les fases es van aplicant amb normalitat, a partir del mes de juliol es tornaran a aplicar els imports i quotes habituals.

Per aquells que vau retirar la taula del box aquest mes per a poder-ne fer ús, us informem que, a no ser que ens comuniqueu que voleu tramitar la baixa del servei, us cobrarem la quota del mes de juny per tal de poder mantenir el vostre espai. En el cas de que vulgueu tramitar la baixa, envieu-nos un mail a espaidemar@lleuresport.cat abans del dilluns 1 de juny.

Us recordem que mentre duri la fase 1, l’horari permès per a la realització d’esport és de 6 a 10h i de 20 a 23h.

Esperem que tots estigueu bé i poder-nos veure ben aviat!

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament