REORBERTURA DEL CENTRE / REAPERTURA DEL CENTRO

A partir del dilluns 23 de novembre reobrim el centre, d’acord amb la resolució de la Generalitat d’ahir.

El centre estarà obert amb 30% del seu aforament i amb l’accés als vestuaris restringit només per a usuaris d’activitats aquàtiques.

Recorda que per accedir al centre, llogar material o participar en alguna activitat, has de reservar prèviament al mail espaidemar@lleuresport.cat

Seguint les restriccions establertes, les activitats que es realitzen a l’aire lliure es faran en grups de màxim 6 persones.

Aquells usuaris que tinguin domiciliat el pagament de les classes, accés a vestidor i/o ús de material, a partir de dilluns us podeu posar en contacte amb el centre per a gestionar la compensació d’aquests dies que no heu pogut utilitzar.

Gràcies per la paciència i el suport, ens retrobem de nou amb tota la seguretat i mesures d’higiene de sempre. L’esport és Salut, som part de la solució.

_____________________________________________________

A partir del lunes 23 de noviembre reabrimos el centro, de acuerdo con la resolución de la Generalitat de ayer.

El centro estará abierto con un 30% de su aforo y con el acceso restringido a los vestuarios solo para usuarios de actividades acuáticas.

Recuerda que para acceder al centro, alquilar material o participar en alguna actividad, tienes que reservar previamente al mail espaidemar@lleuresport.cat

Siguiendo las restricciones establecidas, las actividades que se realicen al aire libre se harán en grupos de máximo 6 personas.

Aquellos usuarios que tengan domiciliado el pago de las clases, acceso a vestuario y/o uso de material, a partir del lunes os podéis poner en contacto con el centro para gestionar la compensación de estos días que no lo habéis utilitzado.

Gracias por la paciencia y el apoyo, nos reencontramos con toda la seguridad y medidas de higiene de siempre.

El deporte es Salud, somos parte de la solución.

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament