STAND UP PADDLE (SUP)

Sin-título-1

El Stand Up Paddle o com ho coneixem per les seves sigles SUP és un esport de lliscament, variant del surf, en el qual ens llisquem sobre una superfície d’aigua amb una taula de grans dimensions, alçats, i amb l’ajuda d’un rem.

Aquest esport ens ofereix grans beneficis entre els quals es troben:

 • S’utilitzen absolutament tots els músculs del cos.
 • S’estimula la força muscular.
 • Es desenvolupa l’equilibri.
 • S’estimulen els músculs posturals.
 • Es poden evitar problemes de maluc, genolls, turmells, esquena alta, mitjana i baixa, així com futures complicacions com a hèrnia de disc, tot a través de l’estímul adequat dels músculs posturals.
 • Es dóna un alt consum energètic.
 • Es pot estimular la capacitat aeròbica i resistència muscular.
 • Es pot estimular la capacitat explosiva i generació de força muscular.
 • Es forma un cos més atractiu i simètric.
 • Es prevenen caigudes en la vida diària que poden acabar en conseqüències greus o fatals.
 • Es millora l’autoestima.

Des d’IEM Espai de Mar oferim un seguit de propostes de SUP perquè pugueu gaudir d’aquests beneficis.

 1. Curs de SUP: Durant la temporada primavera-estiu oferim aquest curs de SUP que consisteix en la realització de 4h de classe a desenvolupar en 2 dies diferents dins d’un horari que s’ajusti a la demanda de l’usuari amb l’oferta establerta pel centre.

El preu del curs oscil·larà entre els 60 i 100€, depenent si les classes es fan a nivell individual, dues persones o en grup, sent aquesta última opció la tarifa més econòmica.

 1. Curs de SUP & Yoguilates: Es tracta d’un curs mensual d’1h 30 minuts cada setmana. Cada classe s’inicia amb una ruta de SUP i s’acaba realitzant sobre la taula els moviments característics de ioga i pilates.
 1. Classes de SUP: Les classes de SUP estan pensades perquè s’adaptin al nivell de cada participant i, és per això, que disposem de diverses categories:

Batejos: Es tracta de realitzar una introducció al SUP per familiaritzar-se amb l’equip i el mitjà. Després d’una introducció de 10 minuts a la platja, en la qual presentarem el material i tractarem dels aspectes de seguretat, entrarem a l’aigua amb la taula i el rem. Amb uns exercicis aprendrem a mantenir-nos en equilibri i a posicionar-nos damunt de la taula, treballarem la consciència corporal, aprendrem a llegir el mar i la meteorologia per a una pràctica segura i com no, aprendrem a desplaçar-nos

Nivell intermig: Després de consolidar els primers exercicis i consells per mantenir l’equilibri, aprendrem la tècnica de remada perquè pugui lliscar-se d’una forma fàcil, eficient i saludable.

Nivell avançat: Per a persones amb experiència en el stand up paddle li proposem classes personalitzades en funció dels seus objectius: millorar la tècnica de remada per a carreres, tècniques per agafar i surfejar ones, perfeccionar les habilitats pel downwind, tàctica i estratègies per a la competició, sortides i excursions, etc.

Portarem la seva paddle surf a un altre nivell!

Així com els cursos de SUP, els preus de les classes aniran de més a menys depenent la    quantitat de gent que hi hagi en el grup, oscil·lant entre 20 i 50€. Quanta més gent, més econòmiques seran les classes.

 1. Esdeveniment o sortides: I si amb això no hi ha prou, durant la temporada d’estiu us proposem diversos esdeveniments; sortides amb lluna plena, sortides a l’alba i al capvespre, sortides per veure els focs artificials de la Barceloneta…

Tot i així, si el que voleu és realitzar aquest esport pel vostre compte, no oblideu que a les nostres instal·lacions disposem de lloguer de material perquè gaudiu d’ell.

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament