Surf

surf header

SURF

Lliscar sobre les ones del mar, den peu en una taula, és una activitat meravellosa que no només aconsegueix que et sentis bé amb tu mateix sinó que també ofereix una sèrie de beneficis tant físics com mentals per a la teva salut.

Beneficis mentals:

 • Un bon pal·liatiu contra l’estrès: el surf es fa gràcies a la força de la natura ja que el vent i les onades són factors clau en aquesta pràctica. Aquests elements són fonamentals per deixar anar l’estrès i descarregar adrenalina.
 • Concentració: aquest esport fomenta la concentració ja que has d’estar molt pendent del que passa al teu voltant, que canvia constantment, per decidir quins moviments realitzar.
 • Relació personal: aprofita l’oportunitat que et brinda aquest esport d’establir relacions personals amb altres persones del teu mateix interès.

Beneficis físics:

 • Sistema cardiorespiratori: el fet de remar en direcció contrària a les ones fa que les teves capacitats cardiorespiratòries augmentin.
 • Musculatura: reforces la teva musculatura, sobretot la zona mitjana del cos ja que aquí es troben la major part dels músculs que més utilitzes mentre fas equilibri per mantenir-te dempeus sobre la taula. Però per descomptat també els teus braços i l’esquena es veuran reforçats mentre remes.
 • Coordinació: mentre realitzes aquesta activitat has de fer moviments molt ben coordinats pel que vas a fomentar la coordinació dels teus moviments.
 • Equilibri: També treballaràs el teu equilibri el qual anirà millorarant moltíssim a causa dels constants exercicis d’equilibri que has de fer per mantenir-te sobre la taula.
 • Menys lesions: Com que és un esport que es realitza sobre l’aigua el risc de lesions és menor.

Aquest esport és molt recomanable també per a nens / es o persones amb discapacitats psíquiques o intel·lectuals (hiperactivitat, autisme, síndrome de Down, per nomenar algunes) a causa de la combinació de la pràctica d’aquesta activitat a la natura amb la capacitat de la mateixa per aprendre a esperar i entrar a les ones, és bo per alleujar l’estrès i la necessitat d’anar desenvolupant l’equilibri i la coordinació.

Per descomptat fer surf requereix un aprenentatge previ ja que s’han de tenir unes habilitats que convé conèixer, les quals s’aconseguiran amb tota seguretat amb la pràctica i et proporcionaran molt benestar.

Classes de surf (iniciació i avançat):

 • Dimecres de 18:30 a 20:00
 • Dissabtes i diumenge de 10:30 a 12:00

Classes de surf infantils:

 • Divendres de 18:00 a 19:00

Classes de Carver:

 • Divendres de 19:00 a 20:30

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament