Voleibol platja

VOLEIBOL PLATJA header

VOLEIBOL PLATJA

Els mesos d’estiu són l’ocasió perfecta per realitzar qualsevol activitat física a la platja com nedar, córrer, fer ioga o Pilates i, al seu torn, gaudir del sol i l’aigua del mar. A aquesta llista es suma el vòlei platja amb beneficis per a la salut a nivell físic i psicològic. Com esport aeròbic millora la tensió arterial, el ritme cardíac, la funció cardiocirculatòria i el to muscular en braços, cames i esquena.

El Vòlei platja o voleibol de platja és una variant del voleibol que es juga sobre sorra, generalment a la platja, encara que són molt populars els tornejos en localitats d’interior amb camps artificials. És una disciplina olímpica des dels Jocs Olímpics d’Atlanta 1996.

Les diferències amb el voleibol de pista, a part de la superfície de joc, i que es practiqui a l’aire lliure, és el nombre de components de l’equip. El reglament que s’aplica en competicions oficials que estableix equips de dos jugadors sense opció a cap canvi, però la seva gran popularitat fa que el Voleibol de platja es jugui de manera informal en qualsevol part. És molt habitual en els tornejos populars establir equips de quatre jugadors.

Als avantatges esmentats, se li pot afegir la millora del sistema motor en el cas dels nens i adolescents, l’enfortiment ossi i la prevenció de l’osteoporosi. Però, quins músculs s’exerciten ? ajuda a perdre pes ?quines altres habilitats es treballen?

 1. Tonificació muscular completa
 2. Reducció del greix corporal
 3. Millora de l’agilitat i l’equilibri
 4. Absorció de la vitamina
 5. Enforteix els turmells
 6. Ajuda a socialitzar

A més dels beneficis comentats, la realització d’activitats físiques a l’aire lliure té alguns inconvenients com l’excessiva exposició al sol o la inestabilitat per la sorra de la platja. Per això, citem les següents recomanacions per practicar el vòlei platja de manera saludable:

 • Utilitzar crema solar i evitar les hores de màxima radiació.
 • Fer servir roba protectora que protegir la pell.
 • Mantenir una bona hidratació.
 • Estirar abans i després de jugar per prevenir lesions.
 • Treballar bé les cervicals i les espatlles abans de començar.
 • Anar amb compte a l’ajupir-se per no carregar la zona lumbar.

La instal·lació esportiva municipal Espai de Mar ofereix classes de voleibol platja tant per a principiants com nivell avançat, tots els dimarts de 19:00 a 20:30 i els dissabtes de 10:30 a 12:00.

El preu de l’activitat:

 • Entrada puntual: 5,60 €
 • Preu mensual a 1 dia a la setmana: 18,40 €

Jugar, fer esport, passar-ho bé i conèixer gent nova!

Comments

 • By Mont Busquets - on Reply

  Voldria saber si pel dijous 5 de setembre podem fer una jornada de volei a la platja. Som un grup de professors de l’ins egara. Després dinar a la zona.

 • By Victor - on Reply

  Hola!

  Queria saber si mi hija que esta a punto de cumplir 12 años puede apuntarse a las clases de iniciación, si hay disponibilidad y que tarifa hay para 1 o 2 clases semanales durante Agosto y Septiembre.

  Gracias!

  • By admin_espaidemar - on Reply

   Hola Victor,
   Llámanos al 932 21 49 89 y te comentamos horarios, precios y demás.

   Saludos,

Leave A Comment

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció i participació en el nostre blog informatiu. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Galeries

 

Col·laboradors

 

Consulta aquí qui son els nostres col·laboradors.

Gestió

 
lleure ajuntament